Tato funkcionalita umožňuje u partnerských účtů nastavit, zda bude po registraci nebo transferu domény automatické prodlužování pro danou doménu zapnuto nebo vypnuto. Toto nastavení platí pouze pro nově zřizované domény - neovlivní to tak nastavení u stávajících domén, které jsou již ve Vaší správě domén vedeny.

Pro nastavení funkce automatického prodlužování se přihlaste do své klientské sekce na stránce web4u.cz.

Po přihlášení do klientské sekce zvolte v panelu "Vaše služby a jejich administrace" možnost "Správa domén, dealer".

Na další stránce je již možnost editovat výchozí nastavení automatického prodlužování, a to pro domény, které budou objednány skrze standardní objednávku nebo přes API (Application Programming Interface).

Našli jste odpověď?