Všechny sbírky
Webhosting
Změna tarifu webhostingových služeb
Změna tarifu webhostingových služeb

Změna tarifu webhostingových služeb

Jan Kosniowski avatar
Autor: Jan Kosniowski
Aktualizováno před více než týdnem

Během objednání webhostingových služeb jste si zvolili tarif webhostingu. Tarify se liší mezi sebou parametry, podporovanými technologiemi a také cenou. O změnu webhostingového tarifu můžete snadno zažádat v klientské sekci, kde je služba vedena.


Změna tarifu během fakturačního období je možná v případě, že přecházíte na vyšší i nižší tarif. Posloupnost tarifů od nejnižšího po nejvyšší je následující:

MINI - BASIC - HIT - OPTIMAL - KOMPLET

Níže najdete postup, který popisuje, jak přejít na vyšší tarif.


Přihlaste se do klientské sekce, kde je webhostingová služba vedena. Obrázek č. 1

Obrázek č. 1

V seznamu vedených služeb a jejich administrace klikněte na Webhosting Obrázek č. 2

Obrázek č. 2

Pokud máte vedeno více webhostingových služeb, objeví se tabulka s přehledem. Klikněte na Administrace (1) Obrázek č. 3 u webhostingové služby, pro kterou chcete provést změnu tarifu.

Obrázek č. 3

Na další stránce se nachází souhrn informací (Informace) o webhostingových službách. U položky Tarif naleznete aktuálně používaný webhostingový tarif. Pokud jej chcete změnit, klikněte na Změnit (1). Obrázek č. 4

Obrázek č. 4

Nyní máte možnost vybrat si Nový tarif (1). Do poznámky (2) uveďte doplňující informace k prováděné změně. Poté již stačí kliknout na Odeslat požadavek (3) Obrázek č. 5

Obrázek č. 5

Po zpracování požadavku Vás budeme kontaktovat, abychom se domluvili na bližších podrobnostech.

Je možné změnit program PHP na ASP.NET a opačně?

Z technických důvodů není přechod z tarifu PHP na ASP.NET a opačně možný. Jediným řešením je požádat o zrušení stávajícího webhostingového tarifu a objednání nového s požadovanou technologií. Můžete nás kontaktovat prostřednictvím autorizovaného požadavku, a to z klientské sekce, kde je služba vedena, přičemž v něm uveďte:

"Žádám o zřízení webhostingu pro doménu [nazev domeny], která je v současné době vedena u webhostingu tarif ASP.NET. Nový tarif pro danou doménu je [název vybraného tarifu] a fakturační období nového webhostingu je [vybrat fakturační období]. Souhlasím s tím, že dojde ke zrušení stávajícího webhostingového tarifu ASP.NET a že tím dojde ke smazání všech dat na FTP, databáze a také e-mailů. Zálohu jsem si udělal."


V případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na naši zákaznickou podporu. Všechny dostupné kontakty a způsoby komunikace jsou k dispozici na adrese https://www.web4u.cz/kontakt.

Dostali jste odpověď na svou otázku?