Všechny sbírky
Serverhosting
Ruční prodloužení předplatného období serverhostingu
Ruční prodloužení předplatného období serverhostingu

Ruční prodloužení předplatného období serverhostingu

Martin Cvrček avatar
Autor: Martin Cvrček
Aktualizováno před více než týdnem

Zálohová faktura za prodloužení platnosti serverhostingu na další období je vždy vystavována automaticky před koncem předplatného období. Zároveň je ale možné ji vystavit ručně v předstihu, a to přímo z klientské sekce, kde se nachází administrace serverhostingu.

Administraci Vašeho serverhostingu naleznete po přihlášení do Vaší klientské sekce na stránce www.web4u.cz

Po přihlášení do klientské sekce zvolte v oblasti "Vaše služby a jejich administrace" možnost "Serverhosting".

Následně se Vám zobrazí tabulka "Seznam serverhostingů" s přehledem hostingových služeb. U každého serverhostingu najdete možnost "Prodloužit".

Jakmile možnost "Prodloužit" zvolíte, na další stránce se zobrazí tabulka "Prodloužení služby" a možnost "Prodloužit službu", která provede ruční vystavení zálohové faktury za provoz webhostingu na další období.

Ruční prodloužení předplatného období serverhostingu přímo z administrace

Možnost ručního prodloužení provozu serverhostingu je k dispozici také v administraci serveru. Do ní vstoupíte, pokud v tabulce "Seznam serverhostingů" zvolíte možnost "Administrace".

Administrace serverhostingu obsahuje tabulku "Základní informace". Ta zahrnuje podrobnosti o tarifu, aktuálně nastaveném fakturačním období a datu konce předplatného období. I v této tabulce najdete možnost "Prodloužit", díky níž lze provést ruční vystavení zálohové faktury za provoz serverhostingu na další období stejným způsobem, jaký je uveden výše.

Zálohová faktura je vždy vystavena na aktuálně nastavené předplatné období. Pokud si přejete zálohovou fakturu vystavit na jiné období, je nejprve nutné zvolit možnost "Změnit", která je k dispozici u položky "Fakturační období:" v tabulce "Základní informace", a zde zvolit odlišné předplatné období. Dostupné možnosti změny se mohou lišit v závislosti na tarifu serverhostingu.

Dostali jste odpověď na svou otázku?