Všechny sbírky
Provizní systém
Doporučte a vydělejte - affiliate
Doporučte a vydělejte - affiliate

Doporučte a vydělejte - affiliate

Jan Kosniowski avatar
Autor: Jan Kosniowski
Aktualizováno před více než týdnem

Co je to Výdělek (provizní/affiliate systém) Web4U?

Doporučte naše služby a získejte provizi za každého nového zákazníka pro službu webhosting nebo serverhosting. Provizi získáváte z každé zákazníkem provedené platby za tyto služby, při roční platbě získáte navíc jednorázový bonus.

Jak se do systému mohu zapojit a kde se lze zaregistrovat?

Každému našemu zákazníkovi je provizní systém automaticky zřízen a je k dispozici v klientské sekci. Pokud provizní účet nemáte, zřídíte jej vyplněním registračního formuláře na stránce registrace, na e-mail uvedený při registraci pak obdržíte přidělené provizní číslo RID.

Jak mám odkázat nového zákazníka na stránky Web4U, abych získal/a provizi?

Pro správnou identifikaci vámi zprostředkovaného zákazníka je třeba, aby na naše stránky přistoupil pomocí adresy ve formátu http://www.web4u.cz/rid/vase-rid-cislo nebo např. http://www.web4u.cz/rid/vase-rid-cislo/webhosting. Svoji provizi dostanete i v případě, že zákazník provede objednávku později a při příštím přístupu na naše stránky již nepoužije speciální formát adresy s číslem RID. Systém si za tímto účelem uchovává o daném zákazníkovi informace po dobu 30ti dnů.

Své provizní RID číslo, stejně jako další ukázky reklamních odkazů, naleznete ve svém účtu v klientské sekci. Do svého účtu se přihlásíte zadáním přístupových údajů do okénka Přihlášení do klientské sekce na stránce www.web4u.cz/klientska-sekce.

Pro propagaci můžete také využít předpřipravené bannery, ikony, fotografie a formuláře, které naleznete po přihlášení do klientské sekce v sekci "Výdělek - RID" pod ikonou "Reklamní materiály".

Co je třeba splnit pro první vyplacení?

Na Vaši korespondenční adresu bude zaslána Smlouva o zprostředkování, jakmile získáte alespoň 200,-Kč provize, přičemž pro vyplacení provize je nutné získat také minimálně 3 platící zákazníky. Smlouvu je nutné podepsat a zaslat zpět na naši adresu. V klientské sekci je nutné vyplnit váš účet. Následně můžete v klientské sekci zažádat o vyplacení provize, kdykoli výše dosud nevyplacené provize překročí 200,-Kč.

Jak často je připisována získaná provize a kdy probíhá její výplata?

Připsání odměn za zprostředkované zákazníky probíhá vždy po vystavení daňového dokladu za objednané služby. Vám je provize vyplacena po dosažení vámi stanoveného limitu na základě vaší žádosti (či faktury v případě podnikatele). Platba je prováděna výhradně na český bankovní účet. O provedené platbě jste v případě zájmu informováni e-mailem.

Jak zažádat o provedení výplaty získaných provizí?

Podrobný návod naleznete ve článku Jak zažádat o provedení výplaty získaných provizí?

Kolik peněz lze získat?

Celková výše výdělku není jakkoli omezena. Počáteční bonus je 100 až 500 Kč podle objednané služby (počáteční bonus je vyplacen pouze pokud zákazník zaplatí minimálně na půl roku dopředu), k tomu se pak pravidelně připočítávají procenta z měsíčního poplatku ve zvoleném tarifním programu. Aktivní zprostředkovatelé od nás dostávají až desetitisíce korun měsíčně.

Příklad:

Vámi zprostředkovaný zákazník si objedná webhostingový tarifní program Komplet s volbou předplacení na 6 měsíců.

počáteční bonus

370 Kč

měsíční provize za zákazníka

33,30 Kč

1. rok získáte

769,60

každý další rok získáte

399,60

Dostali jste odpověď na svou otázku?